Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine nåværende oppgaver er oppfølging av overbygningsentreprisen på nye Lørenbanen, 1,6 kilometer med ny T-bane på dobbeltspor skal etableres.

Morten_Nydahl_1000.jpg


Den nye banen skal hovedsakelig gå i tunnel mellom Økern og Sinsen, med underjordisk stasjon på Løren. Lørenbanen vil få forbindelse med Grorudbanen og vil stå ferdig våren 2016.

 
Hvordan er arbeidsdagen?

Oppfølging av kontrakter mot de forskjellige entrepriser, følge opp byggherreleveranser og påse at dette leveres ihht til inngåtte avtaler samt ukentlige byggemøter med de involverte entreprenører i anleggsperioden.

 

Hva liker du best med jobben?

Variasjon i arbeidsoppgaver og muligheten til å jobbe selvstendig.
 

Hva er bakgrunnen din?

Begynte i Sporveien i 1984 på Sagene som Banearbeider i drift og vedlikeholdsavdelingen trikk.
I årenes løp har jeg innehatt diverse stillinger innad i samme avdeling, siste 12 år som produksjonsleder i drift og vedlikeholdsavdelingen på Holtet. Jobber i dag som byggeleder i utbyggingsavdelingen Sporveien.

 

Hva spør folk om når du forteller hva du jobber med?

Spørsmålene går gjerne på trivsel og mulighet for videreutvikling på det faglige område.

 

Hva er ditt beste råd til de som er nysgjerrige på å jobbe som byggeleder i Sporveien?

Å være Byggeleder i Sporveien er en variert jobb med mange spennende oppgaver. Det føles veldig inspirerende da jobben har en betydning for folk flest, samt og ikke minst få lov til å jobbe med så mange dyktige medarbeider på tvers av de forskjellige yrkesgrupper innad i Sporveien.


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter