Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Kuhendran Vijayasundaram. Han er ansatt i Markedstjenester og arbeider i Internservice.

DSC_2321.JPG


–Fortell om hva du gjør i Sporveien?

–Jeg har vært i Sporveien siden 2013, og er en del av teamet som kanskje utfører konsernets viktigste arbeidsoppgave - service og vedlikehold av de mer enn 60 kaffemaskinene som er plassert rundt omkring. Dette er en fast rutine. Internservice kjører også faste daglige ruter med post og pakker, kontorrekvisita og deler til trikk og t-bane og henter hittegods. I tillegg leverer vi reisekort og plakater for Ruter, kjører mat til Sangerhallen ved behov og leverer spesial- og sikkerhetsavfall til Klemetsrud avfallsdeponi. Vårt motto er «dette fikser vi» - og det prøver jeg å leve opp til.

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobben?

–Jeg liker å gå på jobben hver dag. Jeg trives med varierte arbeidsoppgaver og med mine arbeidskolleger og jeg synes at Sporveien er en god og trygg arbeidsplass. I år venter jeg med ferien til slutten av august. Sønnen min skal gifte seg, og 26.august feirer vi begivenheten sammen med mellom fem- og seks hundre gjester - som kommer fra nesten hele verden for å være med.


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter