Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Geirr Sethre. Geirr er produktansvarlig i ITFT (IT forvaltning og tjenesteutvikling). Arbeidsplassen hans er på Tøyen.

Geirr Sethre.jpg


–Fortell hva du gjør i Sporveien?

–Som produktansvarlig på konsern IT jobber jeg med forvaltning av digitale kanaler i Sporveien. Hovedsakelig Intranett, internett og applikasjoner for å digitalisere ulikearbeidsprosesser. I øyeblikket er det digitalisering av arbeidsordre som står på agendaen, samt videreutvikling av Intranett/internett. All innsats vi legger ned i dette er ett av mange bidrag i forbindelse med Sporveiens strategiske mål om å bli best i Norden på kollektivtransport innen 2020.

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobben?

–Å jobbe på Konsern IT er spennende og utfordrende. Vi har et kjempetrivelig arbeidsmiljø og en dyktig ledelse i KIT. Dette bidrar til å holde både humøret på topp og fokus på riktig sted. Selv om jeg kun har jobbet her siden desember i fjor, så har jeg allerede lært mye takket være gode forhold for faglig påfyll og meget kompetente kolleger. Dette motiverer selvsagt til optimisme og glede over jobben man utfører.  


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter