Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Anette Dybdal Simensen. Anette er ansatt som konsernkontroller i Sporveien, og hun har arbeidsplassen sin ved hovedkontoret vårt på Tøyen i Økernveien 9.

Anettered 5.jpg


–Fortell hva du gjør i Sporveien?

–Mine arbeidsoppgaver er varierte og en god blanding mellom noe rutine oppgaver i forbindelse med periodeavslutninger og flere ad-hoc bistandsoppgaver ut mot andre avdelinger. Jeg jobber en del opp mot egenfinansierte prosjekter da både med økonomien i selve prosjektene og inn mot Porteføljerådet i forbindelse med søknader om midler. I tillegg jobber jeg med konkurranser rundt noen administrative avtaler som Sporveien må fornye med jevne mellomrom. Ellers holder vi nå på med en ny Finansstrategi for Sporveien og ny KPI-struktur, noe som er veldig spennende og som omfatter hele konsernet. I tillegg er jeg med på Talentprogrammet til Sporveien, som er utrolig lærerikt, utfordrende og spennende.

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobben?

–Det er mange grunner til at jeg gleder meg til å gå på jobb, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver som gjør at jeg har muligheten til å utvikle meg selv og ikke minst bidra til at Sporveien når sine mål. Jeg har mange veldig hyggelige kolleger som jeg samarbeider og trives godt sammen med. Det å jobbe for en arbeidsgiver som har et slikt samfunnsoppdrag som Sporveien har er motiverende, og det er givende å tenke på at Sporveien betyr så mye for så mange i byen vår hver dag.          


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter