Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Torill Vadset. Torill jobber som T-banefører, og har base på hovedkontoret vårt på Tøyen.

Torill01.jpg


Fortell hva du gjør i Sporveien?

Primæroppgaven min er å frakte de reisende fra A til B, og for å klare det må man som T-banefører være på riktig sted til riktig tid. Vi førere får tildelt vakter som forteller oss når tid og hvilke linjer vi skal kjøre, hvor vi skal møte og hvor lenge vi skal kjøre. 

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

Som godt voksen hadde jeg et sterkt ønske om å begynne som T-banefører. Jeg føler meg derfor heldig som har blitt plukket ut for å gjøre denne jobben. Ingenting er bedre enn å glede seg til å gå på jobb, og slik har jeg det. Det er en veldig fin måte å se vår kjære by på, for ikke å snakke om alle naturopplevelsene man får i løpet av en dag. Fra endestasjonen i øst til endestasjonen i vest kan man oppleve 4 årstider. Det er også hyggelig å se alle menneskene som tar T-banen. Og sist men ikke minst, jeg er utrolig imponert over "maskineriet" i Sporveien, alt fra verkstedet, driftssentralen, fagledere og alle mine T-banekollegaer; jeg er stolt av å være en del av det.

 


PMO i trikken, Dusan Klago

Dette er Dusan Klago. Han er ansatt som PMO i Sporveien, trikken. PMO-funksjonen (Project M...


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Fagleder, Nina Beate Larsen

Mine arbeidsoppgaver er relatert til trafikksikkerhet og da risikostyring generelt. Jeg bidrar t...


IT-konsulent, Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter