Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Marianne Slinde. Marianne jobber i Konsern-IT som leder for  Prosjekt, Endring og Prosess-avdelingen.

Marianne.jpg


Hva jobber du med?

Nå har jeg fått en helt ny jobb som leder for en helt ny avdeling i Konsern IT, Avdeling for Prosjekt, Endring & Prosess – PEP-avdelingen. Det viktigste vi skal gjøre er å sikre at IT-prosjektene gjennomføres og leveres på en god måte. Vi skal hjelpe forretningsenhetene i endringsarbeidet slik at de gevinstene som er planlagt når prosjektene idriftssettes blir realisert.

Vi skal ta ansvar for at ITs kunder opplever at Konsern-IT (KIT) er kundefokusert og leverer som forventet i tråd med tjenesteavtalene som inngås. Videreutvikling i IT-avdelingen er derfor også sentrale oppgaver i min avdeling.

 

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

Jeg har gledet meg i 23 år nå, og det er sant! Jeg har hele tiden fått nye utfordringer, dette er den åttende stillingen jeg har i Sporveien. Jeg har hele veien hatt kompetanseutvikling og gode kollegaer å bryne meg på - og ha det hyggelig sammen med! Jeg har vært linje- og stab-leder i konsernet i noen år, mens de fleste årene mine til nå har vært i T-baneledelsen da vi gjennomførte en total fornyelse av T-banetog/MX, Trafikksentralen, nye uniformer, oppussing av mange stasjoner og linjestrekninger - samt ny ledelsesstruktur!

Å få fortsette å være en sentral bidragsyter i Sporveiens satsing fremover gjør meg kjempemotivert og stolt - på jobb for Sporveien er der jeg helst vil bruke min kompetanse daglig. 


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter