Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Sobia Salim. Sobia er T-banefører, og jobber med base på Tøyen.

Sobia2.jpg


Hva jobber du med?

Jobben min som T-banefører innebærer fremføring av T-banetog. Selv om hver dag på jobb i utgangspunktet består av det samme, føler jeg at ingen dag blir helt lik da nye utfordringer stadig oppstår - både store og små. Dette fører til at jeg lærer nye ting hver dag, og dette igjen gjør meg til en bedre T-banefører.

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

Jeg trives godt som T-banefører og på jobben generelt av flere grunner. Først og fremst trives jeg godt med de oppgavene stillingen innebærer. Ved siden av dette trives jeg også godt med mange flinke og dyktige kollegaer. Alltid hyggelig å møte dem enten det er om morgenen ved utkjøring av T-banetog, i lunsjen eller bare kort ved avløsning på Tøyen T-banestasjon.

Andre ting som er en stor motivator for meg er viktigheten av jobben i samfunnet generelt, også med tanke på klima og miljø.

Oslo hadde stoppet opp hadde kollektivtransporten opphørt. Vi er en viktig «motor» i byen vår og vi er med på å holde byen i gang og lette folks hverdag - enten de skal til eller fra jobb, eller ulike fritidsaktiviteter.


Ingeniør, Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter