Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Vi i Sporveien tror på at kontinuerlig faglig utvikling er nøkkelen til å lykkes i karrieren. Derfor tilbyr vi våre ansatte et bredt utvalg av utviklingsmuligheter, slik at de kan nå sitt fulle potensial og utvikle seg innenfor sine områder av ekspertise.
 

Vårt faglige utviklingsprogram er utformet for å støtte våre ansatte i å lære og vokse både personlig og profesjonelt. Fra interne opplæringsprogrammer til deltakelse i bransjekonferanser, tilbyr vi et bredt spekter av utviklingsmuligheter for alle ansatte uansett deres erfaring eller posisjon.

Vi er også stolte over våre karrieremuligheter, som gir våre ansatte muligheten til å vokse og utvikle seg innenfor selskapet. Fra nyutdannede til erfarne fagfolk, tilbyr vi muligheter for alle å ta på seg større ansvar og utfordringer.

Hos Sporveien er vi opptatt av å bygge en inkluderende kultur som fremmer mangfold og likestilling. Vi tror at et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø er nøkkelen til å lykkes i en stadig mer globalisert verden, og vi er stolte av å ha et sterkt fokus på dette i alt vi gjør.

Vi tror at suksessen til våre ansatte er også vår suksess, og vi jobber hardt for å skape en arbeidsplass som støtter våre ansattes faglige og personlige utvikling. Hvis du er interessert i å utforske mulighetene for faglig utvikling og karrieremuligheter hos Sporveien, ta en titt på våre ledige stillinger

Interne karriere- og utviklingsmuligheter 

Sporveien setter personlig og faglig utvikling høyt, og ønsker å stimulere til nytenkning og tilby flere alternative karriereveier for våre medarbeidere. Det er viktig for oss at våre ansatte har mulighet til å oppdatere og utvikle seg faglig. Kompetansesenteret i Sporveien tilbyr en rekke fagtekniske kurs, både klasseromsundervisning og e-læringskurs.

Sporveien har også et opplærings- og utviklingsfond, hvor enkeltindivider og grupper kan søke om støtte til utviklings-/opplæringstiltak. Vi tilbyr også stipend til hel- eller delfinanisering av kurs eller annet som bidrar til utvikling av kompetanse som er av verdi for Sporveien.
Lederutvikling 

Vi er overbevist om at gode ledere er avgjørende for suksess. 

Vi legger stor vekt på å sikre at våre ledere utøver sin rolle i tråd med vår strategi, verdier og ønskede kultur. Derfor tilbyr vi en rekke spennende og utfordrende lederprogrammer, kurs og veiledning for våre ledere, i tillegg til coaching og støtte fra erfarne kollegaer.

Vi er klar over at det kan være krevende å starte som ny leder, uavhengig av om du kommer utenfra eller blir forfremmet internt i selskapet. Derfor har vi utviklet et spesielt utviklingsprogram som er skreddersydd for nye ledere, for å gi dem de verktøyene de trenger for å lykkes i sin rolle.

Målet vårt er å øke tryggheten og selvtilliten til våre ledere, samtidig som vi gir dem klarhet om hva som forventes av dem. Vi gir dem praktisk opplæring og verktøy for å utvikle sine medarbeidere, samtidig som vi fokuserer på å bygge lederkompetanse, kommunikasjon og samhandling.

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter