Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Sporveien er stadig på jakt etter gode førere, primært da til stilling som helgedagsbetjening.  Rekruttering til fulltidsstilling skjer normalt internt.  Vi ansetter førere flere ganger i året og alle ledige stillinger blir fortløpende lagt ut på våre karrieresider.


 

 

Arbeidsoppgaver

Som Trikkefører i Sporveien har du en av de viktigste rollene i Oslos bybilde! Du vil frakte tusenvis av mennesker, oppleve en av byens mest utfordrende sider og du blir nødt til å ta flere selvstendige valg i løpet av arbeidsdagen.

 

Våre førere blir ikke lenger overrasket over hva de opplever, og det sier mye om hva vi ser etter hos deg. Du må se verdien av kollektivtransport, trives med mye ansvar og du kan ta selvstendige avgjørelser i en hektisk arbeidssituasjon.

 

Søk en av våre ledige stillinger her!

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Har du fylt 21 år, har arbeidserfaring med direkte kundekontakt og førerkort klasse B? Som trikkefører vil du ha dialog med våre kunder, trafikkledere og bilister/fotgjengere/syklister m.m. Derfor setter vi strenge krav til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. I nødsituasjoner må du kunne gjøre deg forstått, skrive rapporter og kommunisere tydelig med våre kunder.

 

Du takler stress og håndterer uventede situasjoner på en rolig måte. Som trikkefører må du også klare å holde oversikten i et tidvis uoversiktlig bybilde, prioritere og alltid sette sikkerheten først. Som fører er du vårt ansikt utad og har derfor et ansvar ovenfor våre kunder. Derfor er du serviceinnstilt, løsningsorientert og trives med mennesker rundt deg.

 

Les hvordan hverdagen som Trikkefører kan være her!

 

Vi tilbyr

  • En selvstendig jobb i et trivelig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Muligheter for faglig og karrieremessig utvikling
  • Frikort for kollektivreiser i Oslo på Ruters linjer for hele familien
  • Varierte idretts- og fritidsaktiviteter
  • Trimrom og treningsstøtte

 

Generelt

Stillingen lønnes i lønnstrinnskala 7-13 (for tiden kr. 462.342 - 482.342  i fulltidsstilling) + turnustillegg.  Under kursperioden vil lønn være ett lønnstrinn lavere. Du vil inngå i en turnusplan og jobbe 2 helger på, 1 helg av etc.

 

Sporveien Trikken AS er underlagt offentlighetsloven. Dette innebærer at offentlige søkerlister vil bli utarbeidet (§ 25).

Sporveien  vil at de ansatte hos oss skal gjenspeile befolkningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold. Vi oppfordrer kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter