Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Ønsker du å jobbe i en fremtidsrettet, grønn bedrift som betyr noe for mange mennesker i hver eneste dag? Trives du i et jordnært miljø med god takhøyde og humør? Har du i tillegg lyst til å jobbe med spennende prosjekter innen samferdsel og kollektivtransport? Da kan en lærlingplass i Sporveien være det riktige valget for deg!


 

Hvem kan søke om lærlingplass?

Opptakskravene for å bli tatt inn som lærling er relevant 2-årig videregående utdannelse i henhold til ønsket fagretning.

Som lærling forventes det at du har kunnskap om og systemforståelse for det relevante fagområdet du skal jobbe med. Som lærling i Sporveien får du ofte ansvaret for store og utfordrende arbeidsoppgaver som krever selvstendighet og evne til å samarbeide med andre faggrupper.

Vi ønsker oss lærlinger som er engasjerte, lærevillige og interesserte i faget sitt. I tillegg til de formelle kravene vektlegger vi at du har lite udokumentert fravær og gode karakterer. Til flere av stillingene kreves også at man gjennomfører og består vår helsekontroll.

Læretiden vil variere mellom 2 og 2,5 år og avsluttes med en skriftlig eksamen før man avlegger en praktisk fagprøve. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev.

Hvorfor skal du velge oss?

Som lærling i Sporveien får du tett oppfølging av veilederne dine og du vil arbeide sammen med erfarne fagarbeidere. Under hele læretiden vil du bli fulgt opp av Opplæringskontoret for jernbanesektoren.

Hos oss får du praktisert teorien, samtidig som du bidrar samfunnsnyttig fra første dag. Vi er en godkjent lærlingebedrift og tar normalt inn mellom 6 og 10 nye lærlinger hver høst. 

Vi tilbyr både lærling- og praksisplasser innenfor fagene elektiker, signalmontør, banemontør, telekommunikasjonsmontør, industrimontør og togelektriker- og er alltid på jakt etter flinke folk. 

 

Slik søker du om lærlingplass

Annonsering av ledige lærlingplasser skjer via vår hjemmeside samt på andre relevante nettsteder som www.banefag.no 

Søknadsfristen er normalt rundt 1. mars hvert år med oppstart månedsskifte august/september. Når du søker er det viktig at du legger ved vitnemålet/karakterkortet ditt som viser karakterer og fravær. Husk at vi søker etter lærlinger innen mange fag. Skriv derfor tydelig hvilken lærlingplass du søker på. 

Hva får du?

  • Muligheter for faglig- og karrieremessig utvikling og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Et arbeidsmiljø som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor
  • Trimrom, treningsstøtte og muligheter for å være med på mange sportslige aktiviteter
  • Frikort for kollektivreiser i Oslo på Ruters linjer
  • Muligheter for fast ansettelse etter bestått fagprøve 

 

Å jobbe i Sporveien innebærer å arbeide i et miljø hvor våre verdier står i fokus:

  • Pålitelig
  • Engasjert
  • Samhandlende


Søk på en av våre ledige stillinger her!

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter