Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Linje 2 mellom Ellingsrudåsen og Østerås er en av våre "tyngste" T-banelinjer. Det er årsaken til at linje 2 også fikk mellomavganger på den delen av linjen som er mest benyttet, nemlig mellom Ellingsrudåsen og Stortinget.

I sommer har det også pågått et betydelig og viktig prosjekt som har som mål å sikre bedre stabilitet og kapasitet i kjørestrømanleggene på strekningen Makrellbekken og Østerås.

T-bane Husebybakken


Med KTP AS som oppdragsgiver er kjørestrømanlegget i Holmen likeretterstasjon nå ferdig oppgradert. Det innebærer at trafikken frem til Hovseter kan økes. Kjørestrømanlegget i Eiksmarka likeretterstasjon er nå under oppgradering og vil være ferdig innen utgangen av uke 35. (4.sep).

Inntil da kan ikke strekningen mellom Røa og Østerås belastes med 6-vognstog.

Fra mandag 6.september vil igjen hele linje 2 bli betjent med 6-vognstog, samtidig som mellomavganger opprettholdes. Dermed vil den totale kapasiteten på linje 2 forbedres samtidig som driftsstabiliteten på strømforsyningsanleggene på hele Røabanen er forbedret.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter