Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Fredag 8. oktober ruller de første Værnes-ekspressene fra Unibuss ut i Trondheims-trafikken, klare for å vinne en flybusskrig med to andre selskaper. Unibuss har tror på sitt nye flybuss-konsept etter suksess med  Torp-ekspressen og Rygge-ekspressen.


Kjell Knarbakk (125 x 166)

- Vi har tidligere gjort stor suksess med våre flybusstilbud til Torp og senere Rygge. Unibuss er et solid selskap med dyktige førere og en bra busspark. Vi har dessuten en unik kjørerute som fanger opp Sluppen, St. Olavs Hospital, områdene langs Omkjøringsveien, Skovgård-Ranheim og NTNU, sier daglig leder i Unibuss Ekspress Kjell Knarbakk (bildet).

 

Unibuss er et av de større busselskapene i Norge med ca. 1700 ansatte. Unibuss kjører rutebuss i Oslo, Akershus og Vestfold, dessuten lavprisekspress til Trondheim og Stavanger samt flybuss til Torp og Rygge. Unibuss har også egen Turbilavdeling. Nå vil Unibuss Ekspress dekke behov for flybuss fra områdene øst og sør for Trondheim som i dag ikke har noe direktetilbud til flyplassen.

 

-Vi får kortere kjøretid enn de andre reisealternativene via Trondheim sentrum, og vil kjøre halvtimesrute i driftstiden. Fra Værnes tilpasser vi avgangstidene til flytidene, forteller Knarbakk.

 

Driftstiden blir fra 04-10 samt 12-24 mandag til fredag, og fra 12 til 24 på søndager. Fem busser vil bli satt inn i flybusstrafikken. Det er ansatt en lokal drifts- og markedssjef for det som blir en avdeling i Unibuss Ekspress AS, trafikkleder og sjåfører. Kontorlokaler og bussparkering blir å finne i Sorgenfriveien 11. Knarbakk frykter ikke konkurransen fra de andre selskapene som kjører flybuss til og fra Værnes:

 

- Dette er en krig vi ikke kan eller skal tape. Vi har et solid selskap i ryggen som har mange ben å stå på, vi kjenner flybussmarkedet og har de beste sjåførene. Dessuten er det mange kunder som vil kjenne oss gjennom Lavprisekspressens kjøring til Trondheim nå også gjennom Østerdalen. Unibuss gjør dette fordi vi har stor tro på at kundene vil velge oss, avslutter Knarbakk.

 

Så neste gang du er i Trondheim og skal til eller fra Værnes: Velg Værnes-Ekspressen!


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter