Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


KTPs kontraktssjef, Christine Flataker Johannessen (28) er med helt i toppsjiktet i konkurransen om å bli "Årets unge leder". Av over 100 kandidater fra hele landet både i privat og offentlig sektor er Christine blant de 10 finalistene! Den endelige kåringen skjer tirsdag 25. januar.

Christine Flataker Johannessen


Vurderingen og kåringen gjennomføres i samarbeid mellom Assessit og Adecco Select. Assessit, som lanserte kåringen i 2009, er et HR-selskap som arbeider med vurderinger og utvikling av ledere. Adecco Select er merkevaren for Adeccos tjenester innen rekruttering og utvelgelse. Samtidig er det pågående og nye forskningsprosjekter ved Handelshøyskolen BI i tilknytning til "Årets unge ledere".

 

Blant over hundre ledertalenter fra hele landet har "vår" Christine, en ekte bergenser , men bosatt i Oslo og ansatt i KTP, nå blitt valgt ut som en av ti finalekandidater i kåringen Årets Unge Ledere.

 

Kandidatene har gjennom høsten gått gjennom grundig opplegg bestående av personlighetstester, undersøkelse på egen arbeidsplass og jobbsimuleringsoppgaver.


- Dette er en gruppe som er nominert av sin virksomhet som en god leder. Dette vil si at snittet ligger høyt for disse allerede, så å hevde seg i denne gruppen er virkelig en prestasjon, sier Trond Myhrvold, Prosjektleder Årets unge ledere.

 

Christine har en Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun har jobbet i KTP siden 2007, samme år som hun var ferdig utdannet, og har hatt ulike stillinger, først som jurist/rådgiverinnkjøper, videre som konstituert innkjøpssjefer fra 2008, og i 2009 ble hun ansatt som kontraktssjef i konkurranse med gode eksterne søkere. Hun har som kontraktssjef ansvar for 8 medarbeidere, og forhandler store kontrakter på vegne av selskapet.I finalen får hun selskap av 9 andre, spente unge ledere.

- Våre finalekandidater kommer fra hele landet og alle bransjer, det eneste de alle har til felles er at de er ledere og under 40, sier Myhrvold. - Dette beviser at ledertalenter ikke har en fasit i form av formell kompetanse, men finnes innen alle fag- og ansvarsområder.

 


Fakta om Årets Unge Ledere:


Årets Unge Ledere ble første gang arrangert i 2009. Bakgrunnen for etableringen av "Årets unge ledere" er erkjennelsen av at godt lederskap blir mer og mer viktig for alle virksomheter, både i det private og innenfor offentlig sektor.

 

Over 100 unge ledere var med i årets vurdering. Det er virksomhetene selv som plukker ut aktuelle kandidater til kåringen. De nominerte må ha en anbefaling fra nærmeste leder pågrunnlag av oppnådde resultater og videre lederpotensiale. De må være under 40 år og ha vært i sin nåværende stilling i minst 12 mnd. For å kunne gi en grundig vurdering må hun/han ha hatt ansvaret for en organisasjon/avdeling på minimum fem medarbeidere.

 

Alle kandidater har gjennomført personlighets- og evnetest med tilbakemelding, Klimaundersøkelse for egen enhet og jobbsimulering med kvantitativ og kvalitativ tilbakemelding. Resultatene har blitt vurdert av en jury bestående av


- Jane Bordal, direktør HR- og administrasjonsavdelingen Statens Vegvesen
- Anne Sigrun Moen, Direktør Ledelses- og Talentutvikling, DnB Nor
- Anders Øwre-Johnsen, Konsernsjef, Adecco Norge
- Øistein Magnussen, Gründer og partner, Assessit
- Solfrid Flateby, Kommunikasjonsdirektør Reitangruppen og fjorårets vinner
- Tor Eugen Kvalheim, Leder YS


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter