Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Christine Flataker Johannessen, KTPs finalekandidat i konkurransen om å bli "Årets unge leder", fikk som de andre ni finalistene flotte blomster og en plakett da den endelige kåringen ble gjort tirsdag ettermiddag. Dessverre kunne det bare være en som gikk helt til topps, og det ble Sandra Myhre Helseth som er økonomisjef i Sparebanken Møre. Men bare det å komme til "finalen" var en stor anerkjennelse av Christine.

 

Årets unge ledere


Det er rekrutteringsfirmaene Assessit og Adecco Select som arrangerer utvelgelsen av "Årets unge leder". Kandidatene blir foreslått fra sine respektive virksomheter, og må deretter gjennom en rekke teoretiske og praktiske tester. Juryen - som består av toppledere i både offentlig og privat sektor - snakker også med kandidatens overordnede og underordnede for å fylle ut dette bildet.

 

Over 100 unge ledere var med fra start, og til slutt var det altså 10 igjen som fikk være med på en høytidelig kåring i Nydalen tirsdag. Alle kandidatene ble presentert, og om Christine het det blant annet at hun "alltid er villig til å gå en mil ekstra" for å komme i mål.

 

Christine hadde også med seg sin heiagjeng fra KTP til arrangementet, og man hang ikke alt for mye med nebbet selv om det ikke ble førsteplass til "vår" kandidat denne gang. Som jurylederen sa: "Alle disse 10 er vinnere".


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter