Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Flere medier har i løpet av dagen fremstilt det som de to sist pågrepne i korrupsjonnsaken også er ansatt i Unibuss. Dette er heldigvis ikke korrekt. Det er i ettermiddag onsdag sendt ut følgende pressemelding om utviklingen i saken:


Pressemelding 14.09.11

 


Ikke flere Unibuss-ansatte pågrepet

Det har i dag kommet frem at ytterligere to personer er pågrepet i forbindelse med korrupsjonssaken hos den tyske bussprodusenten MAN. Det er viktig å presisere at disse to ikke er ansatt i Unibuss, derimot har en av dem vært ansatt i selskapet for flere år tilbake. Også denne personen er pågrepet som følge av anmeldelsen fra Unibuss' styreleder Cato Hellesjø.

 

Vedkommende som ble pågrepet mandag har i dag sagt opp sin stilling med umiddelbar virkning.

 

Unibuss fikk et tips om korrupsjonssaken i Tyskland for ca. fire uker siden. På bakgrunn av det tipset, igangsatte styreleder Cato Hellesjø i Unibuss umiddelbart en intern undersøkelse. Resultatene av disse undersøkelsene gjorde at forholdet ble politianmeldt. Politiet har så funnet grunnlag for å pågripe tre personer hvorav to ikke er ansatt i selskapet.

 

Unibuss vil også igangsette en egen granskning av saken.

 

Spørsmål rundt etterforskningen bes rettet til Oslo politidistrikt.


Kontaktpersoner:
Cato Hellesjø, styreleder Unibuss AS, tlf. 908 26 701
Merete Agerbak-Jensen, kommunikasjonssjef Unibuss AS, tlf. 918 39 596


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter