Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


I flere medier har man fredag og lørdag kunnet lese at "Unibuss skal granske seg selv". Dette er selvsagt ikke riktig. Følgende pressemelding ble sendt ut lørdag for å avkrefte dette:


Unibuss skal ikke granske seg selv!

Det er skapt et inntrykk av at Unibuss selv skal granske forhold som har ledet frem til korrupsjonsmistanken mot to tidligere ansatte i selskapet. Dette er ikke korrekt. Styret i Unibuss vil om kort tid engasjere ekstern bistand til å gjennomføre undersøkelser, slik det også har vært understreket av blant annet styreleder Cato Hellesjø fra første stund i denne saken.

 

Eksterne ressurser skal utarbeide en uavhengig rapport, og Unibuss vil på sin side bidra til at all nødvendig dokumentasjon stilles til disposisjon. Parallelt med dette løper også politiets etterforskning videre i saken.

 

Mandatet for den eksterne granskningen er ikke ferdig utarbeidet, men det er naturlig at arbeidet blant annet vil innebære en gjennomgang av dagens regler og rutiner for å identifisere eventuelle forbedringer som kan forebygge uregelmessigheter.

 

Unibuss har også tatt arbeidsrettslige skritt i forhold til den ansatte som inntil nylig var ansatt som teknisk sjef i selskapet. Vedkommende sa onsdag 14. september opp sin stilling med øyeblikkelig virkning. Så langt er det ingenting som tyder på at noen av dagens ansatte i Unibuss er involvert i saken.

 


Kontaktperson:


Kommunikasjonssjef Merete Agerbak-Jensen, Unibuss AS, tlf. 918 39 596


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter