Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


En svært hyggelig oppmuntring for Unibuss i kjølvannet av høstens korrupsjonsmistanker: Unibuss er nominert som finalist i kåringen av Årets kommunikatør" 2012 innenfor reiseliv og transport, sammen med Oslo lufthavn og Hurtigruten. En av disse tre kåres som vinner 21. mars!


"Årets kommunikatør"gjennomføres av PR-byrået Hammer & Hanborg, og er Nordens største undersøkelse blant kommunikatører. Tema for 2012 er hvordan man vender motgang til fremgang, og hvordan man kommuniserer i kriser. Undersøkelsen vil gi svar på hvilke virksomheter man synes har håndtert krisekommunikasjonen best i året som har gått innenfor sin bransje, og det er altså her Unibuss ved styreleder Cato Hellesjø er nominert innenfor transport og reiseliv.

 

Uansett hvordan utfallet vil bli, har Unibuss kommet seg til "finalen" i dette selskapet. Det er en fjær i hatten. I begrunnelsen heter det: "For håndteringen av de alvorlige korrupsjonssakene i og utenfor selskapet høsten 2011. Unibuss/ KTP avdekket selv de alvorlige forholdene, gikk til Politiet med disse og avskjediget de involverte lederne og ansatte. Selskapet har vist en betydelig grad av handlekraft ved å rydde opp i forholdene samtidig som det har vært så åpent mot omverdenen som det kan i en sak som dette."

 

Les mer om kåringen av "Årets kommunikatør" her:  


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter