Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


På initiativ fra Verkstedklubbens og dens leder Per Martinsen, ble arrangementet ”Konsert på jobben” avholdt på Ryen verksted i dag. Arrangementet er velvillig støttet av både verkstedets ledelse og konsernsjef Cato Hellesjø.

På programmet stod en konsert med Bill Booth og hans band. Konsertserien skjer i regi av Rikskonsertene. Sammen med Nasjonalbiblioteket er Rikskonsertene på vegne av Kulturdepartementet tildelt rollen som nasjonale aktører og formidlere i den ”kulturelle nistepakka”. 

Konsert på jobben


LO`s leder Roar Flaathen, kulturminister Anniken Huitfeldt og verkstedklubbens leder Per Martinsen.

 

Derfor var det ekstra gledelig at kulturminister Anniken Huitfeldt valgte denne konserten og Ryen verksted som arena for å formidle dette. Til stede var også LO's leder Roar Flaathen og Rikskonsertenes direktør Turid Birkeland.

 

Bill Booth

 

Både kulturministeren, LO's leder og verkstedklubbens leder understreket viktigheten av å legge til rette for at flere får et profesjonelt kunst- og kulturtilbud gjennom arbeidsplassen, blant annet som et virkemiddel for å kunne realisere mål knyttet til et inkluderende arbeidsliv (IA).

 

Selve konserten ble en forrykende opplevelse av musikk i roots/bluegrass-genren. Bill Booth selv er amerikaner, men bosatt i Norge gjennom Norge. Mye av musikken er skrevet selv der inspirasjonen er hentet fra lokalmiljøer over hele landet. 

 

Kulturminister Anniken Huitfeldt sammen med medarbeidere på Ryen verksted

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter