Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Bjørn Granviken (47) er ansatt som konserndirektør for trikk og T-bane i KTP. Han kommer fra SAS, og tiltrer i løpet av høsten.


Følgende pressemelding er sendt ut om saken:

 

Pressemelding 27. juni 2012

Kollektivtransportproduksjon AS

 

Granviken fra SAS til KTP

 

Bjørn Granviken (47) er ansatt som konserndirektør i Kollektivtransportproduksjon AS (KTP) med ansvar for Oslotrikken og Oslo T-banedrift. Han blir følgelig også administrerende direktør for begge disse selskapene, som er datterselskaper av KTP.

 

Granviken kommer fra SAS, hvor han de siste tre årene har hatt rollen som Senior Vice President. Han har omfattende erfaring med driftsledelse, planlegging og trafikkavvikling, dessuten tung erfaring med personalledelse – 1500 piloter, 2500 kabinansatte og 300 i stab. Granviken er utdannet jagerflyger og har hatt store deler av sin karriere i Luftforsvaret og SAS. Han studerer også til Master of Management and Business Development på BI. 

 

-          Vi er svært tilfredse med å få en så erfaren leder til å lede den skinnegående kollektivtrafikken i Oslo. Bjørn Granvikens kompetanse på ledelse, sikkerhet, kundefokus og forbedringsprosesser er alle egenskaper som kommer godt med hos oss, fremholder KTPs konsernsjef Cato Hellesjø.

 

Bjørn Granviken ser frem til å starte sitt virke i KTP i løpet av høsten:

 

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i KTP. Det blir spennende å lære selskapene og de ansatte å kjenne, for sammen å utvikle trikk og T bane videre, sier Bjørn Granviken.

 

Kontaktperson:

Konsernsjef Cato Hellesjø KTP, tlf. 908 26 701


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter