Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Torgeir Kristiansen (42) er ansatt som ny konserndirektør kommunikasjon i KTP. Han kommer fra stilling som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Evry (tidligere EDB Business Partner). Kristiansen tiltrer i oktober 2012.


Før Kristiansen kom til Evry, arbeidet han for i NRK  i ulike redaksjonelle stillinger fra 1995 til 2004. Han har vært journalist, programleder, redaktør og reportasjeleder i NRKs økonomiredaksjon og vært desksjef i NRK Dagsnytt. Kristiansen var i flere år økonomikommentator i NRK.

 

Torgeir Kristiansen har også journalistisk bakgrunn fra blant andre Stavanger Aftenblad, Tønsberg Blad, Sandefjords Blad, Radio Nettverk, Radio 1, TV3, Radio Lågen og Radio Sandefjord.

 

- Jeg er glad for at vi har fått ansatt en erfaren kommunikasjonsdirektør som ikke minst har en bred og langvarig mediebakgrunn, sier konsernsjef Cato Hellesjø.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter