Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Ingeborg Aass Holten (51 år) er ansatt som ny HR-direktør i KTP. Hun er i dag partner og seniorkonsulent i HR-huset og tiltrer sin nye stilling 24.09.2012. Frem til samme dato vil Tore Berg fungere som HR-direktør. 

Aass Holten.jpg


Tidligere har Aass Holten vært HR-direktør i ErgoGroup AS , konserndirektør OU i Hafslund ASA og ulike HR-stillinger i Accenture AS, Volvo, Securitas AS og Unisys. Sentrale områder hun har arbeidet med er rekrutterings-, opplærings- og kompetanseutviklingsprosjekter samt organisasjonsutvikling.

 

Aass Holten har embetseksamen i pedagogikk med spesialisering innen kompetanseutvikling og endringsprosesser.

 

Spesialiseringsområdene dekker forretningsorientert HR og HR-strategi, strategisk og operativ kompetansestyring, utvikling og implementering av måle- og belønningssystemer, leder- og teamutvikling, omorganisering, nedbemanning og revitalisering i organisasjoner, endringsprosesser/endringsledelse, coaching og prosjektledelse.

 

Konsernsjef Cato Hellesjø sier i en kommentar at han er glad for å ha ansatt en HR-direktør med høy kompetanse og bred erfaring fra store og komplekse organisasjoner.

 

Vi ønsker Aass Holten velkommen og lykke til i sin nye stilling. 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter