Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Håvard Hordvik er advokat og kommer fra et av landets største advokatfirmaer, DLA Piper. Håvard har primært jobbet med offentlige anskaffelser og entreprise, samt rettsprosess og tvisteløsning. Han var også leder for DLA Pipers faggruppe for offentlige anskaffelser. 

Hordvik_edited.jpg


«Jeg synes det er veldig spennende å få mulighet til å jobbe i et konsern med så stor samfunnsmessig betydning som KTP», forteller Håvard.

Avdeling for konsernanskaffelser håndterer til enhver tid store og komplekse anskaffelser for konsernet. Utfordringen, slik Håvard ser det, ligger i å gjennomføre anskaffelsene på en mest mulig smidig måte, samtidig som man ivaretar de kommersielle hensynene og rettslige kravene som er tilstede i enhver slik prosess.  

 

I tillegg til gjennomføring av anskaffelsesprosesser, gir avdelingens advokater og jurister også bistand til konsernet på andre rettsområder. «Avdelingens juridiske kompetanse utover anskaffelsesrett, blir viktig for meg å synliggjøre», sier Håvard, og trekker særlig frem arbeidsrett, generell kontraktsrett og entreprise. «Her håper jeg konsernet blir enda flinkere til å involvere og bruke oss».

 

Håvard er gift, har to barn, og bor i Drammen.  Av «fun facts» kan det nevnes at han er en svoren Juventus-supporter og har spilt el-gitar i «The Faboulus Piper Boys», husbandet til Advokatfirma DLA Piper.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter