Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Torsdag 20.juni hadde vi storfint besøk på Ryen verksted. Utviklingsminister Heikki Holmås var via OSA invitert for å lære om Sporveien og Sporveiens arbeider med inkludering av medarbeidere. Det var en svært engasjert og lærevillig statsråd som ga stor anerkjennelse for den jobben Sporveien gjør. Omvisningen i verkstedet ble en stor suksess.

Heikki Holmås


Kl. 11 ankom han i sin svarte regjeringsbil og ut spratt en smilende og svært opplagt statsråd. Besøket startet med lunsj i kantinen på Ryen og Rune Aasen ønsket velkommen på vegne av OSA. Rune hadde i sin tale fokus på organisering av kollektivtrafikken, samt gleden over endelig å kunne hete Sporveien igjen. Cato Hellesjø sa i sin tale at Sporveien ved siden av å levere den daglige driften også leverer store infrastrukturprosjekter på både på tid og kostnad, med klar adressering til Fornebubanen.

 

Statsråd Heikki Holmås lovet å jobbe for ny T-banetunell og han så klart behovet for den. I den tid han har bodd i Oslo så har det for det meste vært på Tøyen og han kjenner godt utfordringene våre med kapasitetsproblemer i tunellen.

 

Under omvisningen i verkstedet var han svært interessert og spurte inngående om de ulike operasjonene, og han var mektig imponert over det han så. På sparket ble det også avtalt at han ved en senere anledning også ønsker å få ytterligere orientering om trafikkledersentralen, samt få opplæring i simulatoren. 

 

Se flere bilder fra besøket.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter