Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


I dag er det igjen ordinær drift på hele Lambertseterbanen. Sporveien har levert en moderne og sikker T-banestrekning i tide og innenfor budsjett.  Måten prosjektet er gjennomført har medført at i underkant av 100 millioner kroner er spart, og føres nå over til Lørenbaneprosjektet. Ca kl 0830 foretok byråd for miljø og samferdsel, Ola Elvestuen den offisielle åpningen av "nye" Lambertseterbanen. 

elvestuen_edited.jpg


Sporveien åpnet Lambertseterbanen etter oppgradering
Banen har vært stengt fra Ryen (Karlsrud fra juli) til Bergkrystallen i vel fire måneder for en total opprustning av infrastrukturen til og med tunnelløpet mot Bergkrystellen. I denne perioden der Sporveien har rustet opp og modernisert denne banestrekningen, er trafikken avviklet med buss på samme strekning.

 

 

Kollektivtrafikk i europeisk toppklasse
Både styreleder i Ruter, Bernt Stilluf Karlsen og byråd Elvestuen benyttet anledningen til å takke Sporveien for et vel gjennomført prosjekt som har levert til tid og med topp kvalitet. «Sporveien leverer kollektivtrafikk i europeisk toppklasse» understreket byråden. 

 

Ingen skader
Konsernsjef Cato Hellesjø og konserndirektør Per Magne Mathisen takket for et vel gjennomført prosjekt og takket samtidig de ulike entrepenørene som har deltatt.  Konsernsjefen understreket også at dette prosjektet er gjennomført uten personskader som har medført sykefravær.

 

Lambertseterbanen på Instagram - bilder som er hashtagget #lambertseterbanen

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter