Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Utviklingssjef Knut Wisthus Johansen i Sporveien har vært en av veilederne i arbeidet med masteroppgaven til studenten Edle Marie Stang ved NTNU. Oppgaven har fått tittelen «Ny Fornebubane – linjeføring over Majorstuen og videre gjennom Oslo."

Oppgavens tema har vært teknisk løsning for utvidelse av T-banenettet i Oslo og er utarbeidet i samarbeid med Sporveien. 


NTNU - hovedbygningen

 

Prisen skal stimulere og inspirere studenter innen alle fagområder på Bygg- og miljøteknikk til å anvende sine kunnskaper konstruktivt, kreativt og kritisk i en god besvarelse.

 

I begrunnelsen for nominasjonen heter det blant annet:

«Kandidaten viser en fremragende evne til å gå inn i og håndtere en meget omfattende og kompleks struktur med hensyn til utvikling av det banebaserte kollektivtransportnettet i Oslo. Hun har behandlet store datamengder fra ulike kilder, klart å trekke ut det som er vesentlig for hennes oppgave, utnyttet det på en grundig og analyserende måte i arbeidet med oppgaven og presentert stoffet lettfattelig. Mange forutsetninger er vurdert.»

 

Næringslivsringens pris for beste masteroppgave på studieprogram Bygg- og miljøteknikk utdeles på Bygg- og miljødagen 5. november 2013. Næringslivsringen er et samarbeidstiltak mellom byggenæringen og studieprogrammet for Bygg- og miljøteknikk ved NTNU. 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter