Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Etter at Sporveien hadde kioskdriften på T- banestasjonene ute på anbud i vinter, og skrev ny avtale med Narvesen i vår, er tiden inne for en skikkelig oppgradering av alle kioskarealene.

Tøyen_ny.PNG


Narvesen skal pusse opp alle sine 27 kiosker og vil fremstå i helt ny drakt på T- banestasjonene. Samtidig vil også Sporveien foreta vedlikeholdsarbeid og bygningsmessig oppgradering på de aktuelle stasjonene. Det nye kioskkonseptet er basert på renere linjer, bedre oversikt og hurtig ekspedisjonstid. Oppgraderingen vil gi hele T-banen et løft og kundene vil oppleve stasjonene som åpnere, lysere og tryggere.

De første stasjonene som oppgraderes er pilotene, Tøyen, Manglerud og Egertorget. På Manglerud er allerede utvendige arbeider igangsatt. Tøyen har oppstart 25. juli. Planlagt åpning av ny kiosk på Tøyen er 13. august og Manglerud 27. august. Oppstart på Egertorget er planlagt i slutten av august.

Grorud, Lambertseter og Helsfyr/ Grensesvingen følger utover høsten, og deretter kommer alle 27 kioskene i løpet av 2017.

Alternativ kiosk

Det vil i størst mulig grad drives «alternativ kiosk» på de aktuelle stasjonene i ombyggingsperioden, og anleggssperioden på hvert sted gjøres så kort som mulig.

Vi beklager eventuelle ulemper kundene våre opplever i tiden det tar å etablere ny kiosk, men gleder oss til flottere stasjoner.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter