Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Når skolenes sommerferie starter og andre også etterhvert tar ferie, benyttes muligheten til å gjennomføre større og mindre moderniseringsprosjekter. I dag gikk startskuddet for modernisering av plattformen mot sentrum på Hellerud, og deler av Lambertseterbanen.
Hellerud


Plattformen på Hellerud skal forlenges med et par meter, og ellers settes i stand slik plattform fra sentrum nå fremstår. Adkomsten skal tilfredstille krav til Universell utforming.

På Lambertseterbanen skal skinnegang og sporveksler oppgraderes og forbedres mellom Brynseng og Ryen, og stasjonene Høyenhall og Manglerud skal få en lenge etterlengtet ansiktsløfting.

Om en snau uke skal Økern stasjon på linje 5 ferdigstilles, og togene må passere stasjonen et par uker. I denne perioden vil det parrallelt gå buss for bane mellom Hasle og Risløkka og i begge retninger. På den måten blir det også miulig å reise til og fra Økern i denne perioden.

 


Tilbake til nyhetsarkiv Tilbake til nyhetsoversikten

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter