Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Mandag 21.juni startet en rekke anleggsaktiviteter på T-banen. Et av disse prosjektene er arbeidet med å forbedre strømforsyningen på den vestlige delen av linje 2, dvs mellom Smestad og Østerås. Hensikten med dette arbeidet er å forbedre kapasiteten og sikre en forbedret driftsstabilitet.
Holmen likeretter


Dette arbeidet er omfattende, og for få utført dette innenfor vedtatte tidsplaner må det utføres samtidig med at driften på banestrekningen opprettholdes.

Kapasiteten på anlegget må reduseres betydelig i anleggsperioden. Derfor er det desverre nødvendig å kjøre kortere tog i anleggsperioden for å imøtekomme behovet for redusert belastning. Det er Holmen og Huseby likeretterstasjoner som i første omgang moderniseres.

Det er således ikke innføring av sommerruter som er årsak til den reduserte vogninnsatsen, men det helt nødvendige behovet for å redusere belastningen på strømforsyningen i anleggsperioden i sommer.

Dersom man hadde valgt å ikke iverksette disse tiltakene nå, hadde konsekvensen senere i sommer og kommende høst blitt ustabil drift og kortere og lengre driftsstanser som konsekvens av manglende strømforsyning og spenningsbortfall.


Tilbake til nyhetsarkiv Tilbake til nyhetsoversikten

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter