Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Våre verdier

Vi i Sporveien skal være pålitelige, engasjerte og samhandlende. Vår visjon er "bærekraftig mobilitet for alle". 


I 2013 byttet vi navn fra Kollektivtransportproduksjon til Sporveien. Oslotrikken og Oslo T-banedrift byttet navn til Sporveien Trikken og Sporveien T-banen. Med en samlet Sporveisidentitet definerte vi verdier som alle ansatte kan samles om.

Vi i Sporveien skal være

  • Pålitelig: Vi skal være til å stole på
  • Engasjert: Vi skal begeistre og inspirere
  • Samhandlende: Vi skal ta initiativ og spille på lag

Vår nye visjon: Bærekraftig mobilitet for alle

En visjon er et bilde på hva og hvordan vi ønsker Sporveien skal være i fremtiden. Vår visjon er «Bærekraftig mobilitet for alle». Det betyr at:

  • Vi skal stå på for å få stadig flere til å reise grønt og kollektivt: Det er bra for Oslo, det er bra for Norge, og det er bra for planeten.
  • Vi skal stå på for å skape enda bedre mobilitet i byen: Folk i Oslo – og andre steder – stoler på oss i hverdagen. Vi skal hjelpe dem med å komme seg frem. Uten oss, så stopper byen opp.
  • Vi skal være for alle: Uavhengig av hvem du er og hvor du kommer fra, så ønsker vi at det skal finnes et godt tilbud av kollektivtjenester. I Sporveien er fellesskap viktig. Vi føler også et fellesskap med dem som reiser med oss.
  • Vi skal jobbe enda bedre med bærekraft: Vi gjør mye godt innenfor bærekraft allerede. I neste strategiperiode skal gjøre enda mer. Vi skal også bli enda mer bevisste på hvordan det vi gjør, bidrar til mer bærekraft.
 

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter