Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Sporveien Media AS skaper inntekter fra trafikkreklame. I 2018 bidro selskapet med 121 millioner kroner til å finansiere økt kapasitet i kollektivtrafikken. 


Sporveien Media AS’ forretningside er å gi et økonomisk bidrag til kollektivtrafikken, og samtidig gi en positiv opplevelse for de reisende. Selskapet har samarbeidsavtale med Clear Channel Norway (CCN) og forvalter trafikkreklame på Sporveiens driftsmidler, stasjoner og bygninger.

Selskapet jobber for å gi de reisende en positiv opplevelse gjennom å holde høy standard på reklameprodukter, design og vedlikehold. Reklame som oppleves som underholdning bidrar til å redusere føelsen av ventetid for de reisende. Det legges samtidig stor vekt på å holde stasjonsområdene rene og godt vedlikeholdt.

I 2018 ble alle kommunale holdeplasser for buss og trikk overført fra Bymiljøetaten til Sporveien. Som et resultat av dette ble avtalen Bymiljøetaten hadde med Clear Channel om reklame på holdeplasser overført til Sporveien Media.

 

Videre utvikling

I samarbeid med Ruter og Clear Channel skal det etableres 200 nye lehus og stoppestedssøyler for de reisende de neste årene. I tillegg jobber Sporveien Media kontinuerlig med produktutvikling for å skape gode produkter for de reisende og kollektivtrafikken.

 

Les mer om Sporveien Media

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter