Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Sporveien Media skaper inntekter fra trafikkreklame. I 2022 bidro selskapet med 139 millioner kroner til å bedre kollektivtrafikktilbudet for de reisende.


Sporveien Media AS’ forretningside er å gi et økonomisk bidrag til kollektivtrafikken og samtidig gi en positiv opplevelse for de reisende. Selskapet forvalter trafikkreklame på buss, trikk, T-bane, stasjoner og bygninger, og har samarbeidsavtale med Clear Channel Norway. Sporveien Media forvalter også kontrakten for reklamefinansierte lehus i Oslo.

Inntektene til Sporveien Media bidrar til å styrke kollektivtrafikkens omdømme gjennom å holde høy standard på reklameprodukter, design og vedlikehold. Reklame kan bidra til å redusere følelsen av ventetid for de reisende hvis de opplever den som relevant.

Sporveien Media bidro i 2022 med totalt 139 millioner kroner til kollektivtrafikken. Det var på linje med omsetningen i 2020 og relativt bra i nok et annerledesår. Pandemien var en brems i markedet for reklame i kollektivtrafikken i 2021, spesielt i første halvår. Det var en sterk økning i omsetningen i andre halvår av 2021. Sporveien Media har jobbet aktivt for å være en pådriver og tilrettelegger for innovasjon og forretningsutvikling i markedet

Videre utvikling

I samarbeid med Clear Channel vil Sporveien Media fortsette utviklingen av de digitale og analoge mulighetene for å skape gode produkter for de reisende og kollektivtrafikken. Sporveien Media skal bruke det neste året til å fortsette å øke rekkevidden på T-banen ved å digitalisere flere stasjoner og utvikle digitale produkter for den nye trikken.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter