Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Søndag 16. desember var det tilbake til normalen med trikk på to spor og gjenåpning av holdeplassen på Holtet.– Ifølge fremdriftsplanen skulle vi være ferdige med både spor og holdeplass til 1. januar 2019, men vi kan nå gledelig melde at vi ble ferdige før jul, sier prosjektleder Arnt Jørstad.

Den rehabiliterte holdeplassen på Holtet er fornyet og har fått nye plattformer på 35 meter og leskur. De nye leskurene er av glass. I tillegg er det tradisjonelle røde leskuret som står på utgående plattform beholdt.

Les også: Trikk på begge spor over Holtet igjen

På inngående plattform er det pr. nå ikke plass til et større rødt leskur innenfor dagens reguleringsgrense.

Baseprosjektet i Trikkeprogrammet
Sporveien oppgraderer Holtet trikkebase og Ekebergbanen, og arbeidene er en del av prosjekt Holtet base i Trikkeprogrammet. På Holtet base skal infrastrukturen for mottak og drift av nye trikker oppgraderes.

Etter ombyggingen blir Holtet base dimensjonert for å gi plass til 43 av de 87 nye trikkene som skal komme til Oslo for testkjøring fra og med 2020 og 2021. Dette krever blant annet nye og flere spor på baseområdet.

Alle oppgraderingsarbeider vil foregå innenfor Sporveiens eksisterende områder på Holtet og er planlagt ferdigstilt våren 2020.

Les også: Slik blir Holtet base
Les også: Oppgradering av verksted og baser


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter