Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


23. mai åpner en splitter ny utstilling på Grünerløkka. Bilder laget av barn fra Oslo kulturskole vil pryde deler av Birkelunden og Olaf Ryes plass.
I alt 73 bilder laget av barn fra Oslo kulturskole vil i tiden fremover forskjønne deler av Birkelunden og Olaf Ryes plass. Utstillingen åpner torsdag 23. mai klokka 16.00 av byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen. Elever og lærere fra kulturskolen vil være til stede under åpningen. Det blir servering av vafler, kaffe og saft og alle er velkommen. Ta med barna og se en flott utstilling! 

Gå til Facebook-arrangementet

Illustrasjoner av fortiden og fremtiden
Barna som har laget bildene har latt seg inspirere av forandringene som har skjedd fra gamle dager til vår tid i et kunstprosjekt om forandring, syklus og tid. Bildene er inspirert av futurismen, en kunstretning fra begynnelsen av forrige århundre der fart, rytme og nye kjøretøy ga kunstnerne nye uttrykk.

Oslo kulturskole er for barn og unge opptil 18 år. Skolen holder til på Schous kulturstasjon og har undervisning innen musikk, dans, teater og visuell kunst.

Eksempler på tegninger laget av barn fra Oslo kulturskole.

Mye som skjer i Thorvald Meyers gate
For tiden oppgraderes Thorvald Meyers gate som del av Trikkeprogrammet, og barnekunst-bildene skal forskjønne området i anleggsperioden. Forhåpentligvis gir bildene deg et øyeblikk av oppdrift, optimisme og fargeopplevelse.

Byggearbeidene i Thorvald Meyers gate startet i slutten av februar i år og arbeidene er inndelt i faser frem til endelig ferdigstillelse i 2021. Trikk og fotgjengere skal prioriteres, og både gaten, trikkeskinner, fortau og deler av vann- og avløpsnettet skal fornyes.

Les mer: Omfang og fremdrift i prosjekt Thorvald Meyers gate

Les også: Slik blir nye Thorvald Meyers gate
Les også: Om infrastrukturprosjektene i Trikkeprogrammet

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter