Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Om kort tid starter oppgraderingen av trikkesporene mellom Vitaminveien til Åsengata. Du er invitert til nabomøte!


Prosjektet Grefsenveien nedre omfatter oppgradering av trikkesporene nedenfor Storokrysset mellom Vitaminveien og Åsengata. Her skal gamle og slitte trikkeskinner skal skiftes ut, noe som medfører fjerning av asfalt, legging av nye trikkeskinner, mindre gravearbeider og reasfaltering. Det skal også byttes ut kontaktledningsmaster på strekningen.

Trikkesporene skal oppgraderes i egen, eksisterende trasé og byggearbeidene er delt opp i faser slik at prosjektet unngår å berøre hele strekningen samtidig:

  • Mellom Sagene brannstasjon og Vitaminveien/Storo bru skal trikkesporene byttes i begge retninger, både inn og ut av sentrum

  • Mellom Åsengata og Sagene brannstasjon skal trikkesporet i retning sentrum byttes

Les mer: Alt om prosjekt Grefsenveien nedre

Trikk på enkeltspor i anleggsperioden Det vil bli lagt inn såkalte klatreveksler slik at trikkedriften kan opprettholdes på enkeltspor i anleggsperioden, som vil vare fra september 2019 og frem til høsten 2021.

Invitasjon til nabomøte

Er du interessert i mer informasjon om hva som skje i Grefsenveien nedre-prosjektet? Da er du hjertelig velkommen til å ta turen hit:

Onsdag 4. september kl 19.00

Sted: Sagene samfunnshus, Kristiandsands gate 2

På informasjonsmøtet vil det være personer tilstede som arbeider med prosjektet. Oppgraderingsplanene vil bli presentert, og det blir anledning til å stille spørsmål.
Det blir enkel servering med kaffe og noe å bite i.

Velkommen!


Den blå streken på kartet markerer hvor det skal arbeides i trikketraseen mellom Vitaminveien og Åsengata.

Les også: Spørsmål & svar om Grefsenveien nedre
Les også: Alt om Trikkeprogrammet


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter