Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Sporveien går i gang med oppgradering av trikkeskinnene i Grefsenveien ved Lyngåsveien og Saturnveien.


Denne uken starter arbeidet med oppgradering av trikkeskinnene i Grefsenveien i krysset ved Lyngåsveien og Saturnveien. Dette har ingen konsekvenser for bilister i Grefsenveien som kjører i sørgående retning, men det blir i en periode ikke mulig å krysse Grefsenveien mellom Saturnveien og Lyngåsveien.

Fremkommeligheten til gående i krysset vil bli sikret så langt det lar seg gjøre, med gangbruer og lignende.

Les mer: Alt om prosjekt Grefsenveien

Endring for 56-bussen
Alle holdeplasser for kollektivtrafikken blir opprettholdt som i dag, men buss 56 og 56B vil komme til å kjøre i Brannvaktveien i retning Nydalen. Bussen har 15 minutters rute stort sett hele tiden. Bussene 56 og 56B kjører i dag Lyngåsveien, men kan ikke lenger kjøre der på grunn av arbeidene som nå skal gjennomføres. Dette betyr at det midlertidig er fjernet noen parkeringsplasser i Brannvaktveien.

For mer informasjon om kollektivtrafikken i området, se Ruter.no eller bruk RuterReise-appen.

– Sporveien legger opp til at arbeidene i Grefsenveien i krysset ved Saturnveien og Lyngåsveien vil pågå i anslagsvis seks til åtte uker. Vi må imidlertid ta noe forbehold, da vi har påtruffet fjell i grunnen og omfanget av dette er ikke helt klarlagt. Vi beklager ulempene arbeidene medfører, sier kommunikasjonsansvarlig Tone S. Tuhus i Sporveien, som er byggherre for oppgraderingsprosjektet.Les også: Kobler sammen trikkeskinnene
Les også: Full fart i Trikkeprogrammet


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter