Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Ønsker du informasjon om baseprosjektet og infrastrukturprosjektene direkte til din egen e-post? Slik går du frem.Det graves, bygges og oppgraderes i mange av Oslos gater for tiden, i regi av Trikkeprogrammet. Arbeidene som gjennomføres i bygatene er del av en samlet plan for gateopprustning der Sporveien, Bymiljøetaten, Ruter og Vann- og avløpsetaten samarbeider om gjennomføringen.

Blant de store gateopprustningsprosjektene i Trikkeprogrammet er Prinsens gate, som sto ferdig oppgradert i 2017. Tinghuset–Tullins gate sto ferdig i 2019, mens Bispegata, Majorstuen og Grefsenveien er planlagt ferdigstilt i 2020. Storgata og Thorvald Meyers gate er planlagt ferdig oppgradert i 2021.

Les mer: Om alle prosjektene i Trikkeprogrammet

Full gateopprustning og nye trikker
Felles for de store infrastrukturprosjektene er full gateopprustning i tillegg til ny trikkeinfrastruktur og delvis nytt vann- og avløpssystem. Oppgraderte fortau og gatedekke legger til rette for levende byliv, fotgjengere og kollektivtrafikk.

Trikkeprogrammet omfatter også anskaffelse av 87 nye, moderne trikker til Oslo og oppgradering og utvikling av trikkens baser på Grefsen og Holtet til parkering og vedlikehold.'

Oppdatert informasjon
Via nettsiden Fremtidensbyreise.no får du til enhver tid oppdatert informasjon om de ulike prosjektene i Trikkeprogrammet. Hver av prosjektene har sin egen informasjonsside der du kan lese mer om status og fremdrift i det enkelte prosjekt.

Gå inn på siden som heter «Prosjekter» og skroll nedover til du finner det eller de prosjektene du vil lese mer om.

Les også: Fremtidens byreise på 1-2-3

Informasjon i din e-postkasse 
Du kan få tilsendt nyhetsbrev fra prosjektene på e-post. Nyhetsbrevene blir sendt ut med jevne mellomrom og inneholder mer spesifikk informasjon om det enkelte prosjekt. For å motta elektroniske nyhetsbrev på e-post, krever det at du registrerer din e-postadresse.

Slik går du frem for å melde deg på:

Hvis du ønsker å få tilsendt nyhetsbrev fra flere enn ett prosjekt nevnt ovenfor, må du aktivt gå inn og registrere din e-postadresse på den oppgitte lenken knyttet til prosjektet. Det betyr litt arbeid, men til gjengjeld holder det å gjøre dette én gang.

Lykke til!

Les også: Full fart i Trikkeprogrammet
Les også:
Produksjonen av Oslos nye trikker er startet


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter