Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Nytt nå er et nyhetsbrev med siste nytt om alle prosjektene i Trikkeprogrammet. Registrer deg som mottaker her!Trikkeprogrammet skal utvikle neste generasjons trikketilbud i Oslo gjennom å anskaffe nye, moderne trikker og oppgradere infrastruktur og trikkebaser. Flere prosjekter i Trikkeprogrammet foregår samtidig: små og store infrastrukturoppgraderinger i Oslogatene, anskaffelse av 87 nye, moderne trikker til Oslo og oppgradering og utvikling av trikkens baser på Grefsen og Holtet.

Ønsker du å følge fremdriften og lese siste nytt om alle de ulike prosjektene i Trikkeprogrammet? 

Nå kan du i tillegg til å lese aktuell informasjon på nettsiden Fremtidensbyreise.no, registrere deg som mottaker av et nyhetsbrev. Alle som registrerer seg som mottakere vil jevnlig få tilsendt aktuelle saker om prosjektene direkte til sin egen e-postasresse.

Klikk her og registrer din e-post i skjemaet

 

Skjemaet du får opp ser slik ut:Det første nyhetsbrevet om prosjektene i Trikkeprogrammet blir sendt alle registrerte mottakere i midten av juli. Det er fullt mulig å melde seg av nyhetsbrevet, dersom man ikke lenger ønsker å stå på mottakerlisten. 

Aktuelt om arbeidene i Oslogatene
De ulike infrastrukturprosjektene i Trikkeprogrammet sender også ut egne nyhetsbrev som mer inngående forteller om fremdriften i det enkelte prosjekt. 

Les mer: Slik får du nyheter fra prosjektene på e-post

Minner om at hver av prosjektene i Trikkeprogrammet har sin egen informasjonsside der du kan lese mer om status og fremdrift.

Gå inn på nettsiden som heter «Prosjekter» og skroll nedover til du finner det eller de prosjektene du vil lese mer om.

Les også: Alt om Trikkeprogrammet
Les også:
 Fremtidens byreise på 1-2-3


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter