Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Alle typer anledninger kan feires om bord! Bryllup, fødselsdager, jobbtilstelninger eller andre begivenheter. Det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke anledninger det kan passe å leie en trikk.

August 2021: Vi starter opp med utleie av trikk igjen! På grunn av helsemyndighetenes anbefalinger om avstand, antallsbegrensning og sitteplasser til alle vil det være restriksjoner på hvor mange som kan være med på hver utleietur. Det vil også være et forbehold om at endringer i koronasituasjonen kan medføre til utsettelse eller kansellering av utleieturen.Hva slags type trikk kan man leie og hva koster det?

Du kan enten leie en av våre tradisjonelle leddtrikker eller veterantrikken. Prisene varierer, naturlig nok, med valg av vogntype og varighet. Ønsker du pynting av trikken er det muligheter for det, men vi ber om at du som vertskap selv ordner med pynt og bevertning. Vi vil gjøre det vi kan for at leietrikken skal bli en vellykket opplevelse for deg og ditt selskap! 

Fyll ut skjemaet nederst på siden, så vil vi kontakte deg for å avklare:

  • pris
  • tidspunkt
  • praktiske detaljer

 

Tradisjonell leddtrikk SL 79

Denne modellen er den minste leddvognen og har til sammen 137 plasser (71 sitteplasser og 66 ståplasser).

Kapasitet pr. august 2021:  35 personer på tilviste sitteplasser.

Tilgjengelighet: SL 79 kan kun leies på kveldstid, fra kl 19:30, mandag til lørdag. Søndag kan de leies hele driftsdøgnet.


Tradisjonell leddtrikk SL 95

SL 95 er den største leddvognen og har totalt plass til 212 personer (88 sitteplasser og 124 ståplasser).

Kapasitet pr. august 2021: 44 personer på tilviste sitteplasser.

Tilgjengelighet: SL 95 kan kun leies på kveldstid, fra kl 20:00, mandag - lørdag. Søndag kan de leies hele driftsdøgnet.


Veterantrikken

 

 

Kapasitet:  78 sitte- og ståplasser til sammen.

Tilgjengelighet: Veteranvognen er for tiden ikke tilgjengelig for utleie. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi åpner for utleie.

Jarle Bernhoft på Veterantrikken

Jarle Bernhoft brukte veterantrikken i forbindelse med lanseringen av albumet Islander våren 2014. Det ble mange minikonserter og god stemning om bord mens trikken kjørte gjennom Oslos gater :-) Dette resulterte i en kul musikkvideo - som du kan se her!

 

Bernhoft Sporveien from Frank Johansen on Vimeo.

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter