Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Naboinformasjon


Sporveien har som mål å være en god nabo i alle våre prosjekter. Det er vår ambisjon å ha en åpen linje til alle interessenter, og å trygge naboer og berørte parter gjennom hele prosjektperioden.

Utbyggingen av Majorstuen T-baneknutepunkt og påkoblingen til Fornebubanen, er et stort og omfattende byutviklingsprosjekt som kommer til å være synlig i området rundt Majorstuen stasjon i flere år fremover. Sporveien er byggherre og ansvarlig for gjennomføringen av prosjektet. 

God nabo

Sporveien gjennomfører et stort antall prosjekter for å kunne kjøre mer, frakte flere og utvikle bedre kollektivløsninger. Derfor har vi de senere årene forsterket oppfølgingen av naboer som blir berørt av anleggsprosjekter og økt kjøring. Vi forstår at enkelte prosjekter og typer arbeid er belastende for omgivelsene, og strekker oss langt for å finne gode løsninger og tilpasse oss områdene vi jobber i.Her kan du lese mer om hvordan vi arbeider for å være en god nabo. 

 

Støyende arbeider 

Vi varsler alle berørte naboer via brev eller sms ved støyende arbeider. Vi inviterer også til innspills, informasjons- og medvirkningsmøter gjennom hele prosessen. 

Her finner du mer informasjon fra Sporveien om støyende arbeider

Pågående arbeid

Det gjennomføres for tiden inegn arbeider.

Kommunikasjon

Gjennom hele prosjektperioden vil vi informere om status og fremdrift gjennom en rekke kanaler, eksempelvis:

  • Sms-varsling på mobiltelefon
  • Artikler på www.sporveien.com og på denne informasjonssiden
  • Via ulike mediekanaler

 

Har du innspill eller spørsmål?

Send e-post til nabokontakt@sporveien.com og merk emnefeltet: «Majorstuen T-baneknutepunkt».

 


Film og bilder

Hopp over film og bilder

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter