Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Vårt mål er en sikker, helsefremmende og inkluderende arbeidsplass for alle ansatte gjennom et systematisk og målrettet HMS arbeid. I Sporveien har HMS alltid høy prioritet.


 

Som en del av vår satsning på HMS, har vi vært en del av IA-avtalen i mange år. Vi har et sterkt fokus på opplæring innen HMS, og tilbyr egne grunnkurs og repetisjonskurs for alle ledere, AMU-medlemmer og verneombud. Vi tror på at god HMS-opplæring er en viktig del av det forebyggende arbeidet, og vi legger til rette for at alle ansatte skal ha tilstrekkelig kunnskap og kompetanse innen HMS.

Treningsrom og bedriftsidrett

Vi jobber også aktivt med å promotere en sunn livsstil og aktivitet blant våre ansatte. Sporveien har trimrom på flere lokasjoner som kan brukes av de ansatte. I tillegg er det mange ansatte som er aktive gjennom deltagelse i bedriftsidretten.

Arbeidsmiljøutvalg

Sporveien har et arbeidsmiljøutvalg (AMU) hvor ledelse, verneombud og tillitsvalgte møtes for å sikre et godt og ansvarlig arbeidsmiljø gjennom planlegging og organisering av HMS-arbeidet. I tillegg er det regelmessige HMS gruppemøter ute i datterselskapene hvor ledelse og verneombud møtes for å gjennomgå blant annet hendelser, HMS resultater (KPI), sykefravær og handlingsplaner. Det er også etablert en sentral kvalitet og HMS avdeling som bistår og fungerer som rådgivere for enhetene i HMS faglige spørsmål.

Vi i Sporveien er opptatt av å skape en trygg og sunn arbeidsplass for alle våre ansatte, og vi vil fortsette å jobbe aktivt med HMS for å oppnå dette målet.


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter