Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Få arbeidsgivere kan med hånden på hjertet si de betyr noe for så mange mennesker hver dag som Sporveien. Vil du at din neste arbeidsgiver skal være både fremtidsrettet, bærekraftig og gi mening? Da kan du være en god match med oss i Sporveien!


 

Vi i Sporveien er ingeniører, T-baneførere, elektrikere, IT-spesialister, økonomer, prosjektledere, bussjåfører, renholdsarbeidere, mekanikere og trafikkledere, for å nevne noe av vårt store mangfold. Hver dag jobber vi for å sikre at folk raskt og trygt kommer dit de vil – med så lav kostnad som mulig for samfunn og miljø. Det krever et godt samspill mellom tusenvis av de som jobber hos oss. 

 

Vil du jobbe hos oss?

Lyst til å bli en del av laget vårt? Vi utlyser våre ledige stillinger her. Dersom du ikke finner en stilling som passer for deg, er du velkommen til å ta kontakt med oss på rekruttering@sporveien.com  

Møt noen av de som jobber i Sporveien her

 

Hvem er vi?

Vårt samfunnsoppdrag er å skape mer kollektivtrafikk for pengene. Det er et oppdrag vi tar på største alvor. Å legge til rette for at de reisendes hverdag går på skinner, er en viktig del av dette. I tillegg har vi i snart 150 år hatt et fokus på strøm og bærekraft, og er derfor stolte av at vi to år på rad (2020 og 2021) ble kåret til Norges mest bærekraftige organisasjon.

Hos oss får du være en del av en dynamisk organisasjon som stadig leter etter nye muligheter for å løse vårt samfunnsoppdrag på beste måte. Du får oppleve et stort mangfold mennesker som fra sine ulike fagområder samarbeider for å skape de beste løsningene – og ikke minst får du være en del av et bærekraftig arbeidsmiljø.

 

Våre verdier er påliteligengasjert og samhandlende. I dette ligger mye av vår identitet som organisasjon, og vi strever for å etterleve disse verdiene i alt vi gjør:

  • Vi skal være til å stole på
  • Vi gjør jobben vår med begeistring og pågangsmot
  • Vi samarbeider med hverandre, våre samarbeidspartnere og de reisende

Sporveien er Norges største kollektivselskap målt i antall reiser. Der Ruter er operatøren som står ansvarlig for selve reisetilbudet, er vi i Sporveien leverandøren som eier og forvalter alle ressursene som inngår i leveransen – slik som trikker, busser, t-baner, skinneganger, systemer, samt sjåfører og førere. Vi er også ansvarlig for en rekke store teknologi- og kompetansetunge prosjekter, som skal skape fremtidens byreise.

 

Infrastruktur og prosjekter

Vi har et sterkt byggherremiljø med mange dyktige mennesker og stort mangfold. Organisasjonen er lettbeint med fokus på kompetansebygging og utvikling for å gjennomføre prosjektene og løse samfunnsoppgaven på best mulig måte. Det pågår for tiden flere store og spennende utbyggingsprosjekter hvor vi har behov for en rekke dyktige mennesker med ulik fagbakgrunn. Vi søker derfor stadig flere skarpe hoder til alle prosjektroller.

 

Er du vår neste trikkefører eller T-banefører? 

Visste du Sporveien utdanner nye førere til trikk og T-bane flere ganger i året? Vi trenger både førere på heltid og deltid. Er du student er deltidsjobben perfekt for deg - en jobb som enkelt kan kombineres med studier. Vi tilbyr godt arbeidsmiljlø, gode betingelser og lønn under utdanning. Her kan du lese mer om å jobbe som fører på trikk og T-bane.

 

Møt våre ansatte

Det skal faglig dyktige og engasjerte medarbeidere til for å frakte over 200 millioner reisende i Oslo og Akershus. Over 3600 ansatte med ulik bakgrunn i spennende stillinger jobber sammen for å holde Oslo i gang.
Møt noen av de som jobber i Sporveien her

 

 

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter