Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Hver eneste dag jobber våre ansatte for å frakte flest mulig fornøyde passasjerer dit de vil – raskt, trygt og til minst mulig kostnad for samfunnet og miljøet. Vil du være en av oss?


Sporveien er Norges største kollektivselskap målt i antall reiser. Konsernet forvalter og utvikler store verdier på vegne av fellesskapet. Vårt samfunnsoppdrag er å skape mer kollektivtrafikk for pengene. Det er et oppdrag vi tar på stort alvor. 

Vi tilbyr:

  • Muligheter for faglig og karrieremessig utvikling
  • Gode lønns- og arbeidsbetingelser
  • Pensjonsordning
  • Fribillett inntil 2 soner på Rutes linjer, for faste ansatte og familie. Fribillettene fordelsbeskattes i henhold til regelverk for dette

Sporveien er en spennende og dynamisk virksomhet. Med økt miljøfokus og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og Akershus i årene som kommer, blir Sporveiens tjenester viktigere og mer etterspurt enn noen gang.

 

Infrastruktur og prosjekter

Vi har et sterkt byggherremiljø med mange dyktige mennesker og stort mangfold. Organisasjonen er lettbeint med fokus på kompetansebygging og utvikling for å gjennomføre prosjektene og løse samfunnsoppgaven på best mulig måte.

Det pågår for tiden flere store og spennende utbyggingsprosjekter hvor vi har behov for en rekke dyktige mennesker med ulik fagbakgrunn. Vi søker derfor stadig flere skarpe hoder til alle prosjektroller.

 

Førere til trikk eller T-bane

Vi er stadig på jakt etter gode førere til trikk og T-bane, primært deltid helg, og ansetter nye førere flere ganger per år. Her kan du lese mer om å jobbe som fører på trikk og T-bane
Møt våre ansatte

Det skal faglig dyktige og engasjerte medarbeidere til for å frakte over 200 millioner reisende i Oslo og Akershus. Over 3600 ansatte med ulik bakgrunn i spennende stillinger jobber sammen for å holde Oslo i gang.
Møt noen av de som jobber i Sporveien her

 

 

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter