Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Til våre utbyggingsprosjekter søker vi nå etter flere skarpe hoder til alle prosjektroller.

Vi har et sterkt byggherremiljø med mange dyktige mennesker og stort mangfold. Organisasjonen er lettbeint med fokus på kompetansebygging og utvikling for å gjennomføre prosjektene og løse samfunnsoppgaven på best mulig måte.


Nå søker vi etter flere prosjektroller til våre prosjekter. Denne siden vil bli oppdatert fortløpende.

Følg med!

 

Sporveien leverer reiser med trikk, T-bane og buss med hovedvekt i Oslo og Akershus. Selskapet eier og forvalter også eiendom og infrastruktur for trikk og T-bane. Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser og fraktet i 2018 275 millioner passasjerer. Konsernet har om lag 3 800 ansatte og en omsetning på 4,9 milliarder kroner.


Infrastruktur og prosjekter har ansvaret for å vedlikeholde, bygge og forvalte konsernets eiendommer og infrastruktur for trikk og T-bane - herunder stasjoner, tuneller, bygninger og skinnegang. Enheten har om lag 350 medarbeidere fordelt på lokasjonene Tøyen, Etterstad, Holtet og Skullerud i Oslo. Enheten står overfor store og spennende utfordringer knyttet til utvikling av fremtidens kollektivtrafikk. Vedlikehold og drift av infrastrukturen skal opprettholdes samtidig som behovet for investeringer i ny og utbedret infrastruktur øker betydelig.

Til våre utbyggingsprosjekter søker vi nå etter flere skarpe hoder til alle prosjektroller. 

Vi har et sterkt byggherremiljø med mange dyktige mennesker og stort mangfold. Organisasjonen er lettbeint med fokus på kompetansebygging og utvikling for å gjennomføre prosjektene og løse samfunnsoppgaven på best mulig måte.

 


 

Vi tilbyr: 

  • Muligheter for faglig og karrieremessig utvikling
  • Gode lønns- og arbeidsbetingelser
  • Pensjonsordning
  • Frikort for kollektivreiser i Oslo på Ruters linjer for hele familien

Sporveien er en spennende og dynamisk virksomhet. Med økt miljøfokus og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og Akershus i årene som kommer, blir Sporveiens tjenester viktigere og mer etterspurt enn noen gang.

Sporveien har et viktig samfunnsoppdrag som alle medarbeiderne i konsernet daglig bidrar til.

Førere til trikk eller T-bane

Vi er stadig på jakt etter gode førere til trikk og T-bane, primært deltid helg, og ansetter nye førere flere ganger per år. Her kan du lese mer om å jobbe som fører på trikk og T-baneFagarbeider - Prosjektleder

Det pågår for tiden flere store og spennende utbyggingsprosjekter hvor vi har behov for en rekke dyktige mennesker med ulik fagbakgrunn.
Les mer om våre prosjekter her.

Møt våre ansatte

Det skal faglig dyktige og engasjerte medarbeidere til for å frakte over 200 millioner reisende i Oslo og Akershus. Over 3600 ansatte med ulik bakgrunn i spennende stillinger jobber sammen for å holde Oslo i gang.
Møt noen av de som jobber i Sporveien her

 

 

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter